Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2010 14:43 - Мисия моят дом е предаване което се излъчва в неделя от 13:30 часа и там можем да ви посаветваме както как най-лесно и бързо да поправите своят дом така и кои с
Автор: misiamoiatdom Категория: Хоби   
Прочетен: 4782 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2010 17:37


Добре дошли, в







Домашна механа във вила







Миналата седмица довършихме ремонта на приземния етаж.
В долната част на стените нанесохме 2 вида мазилка, а в горната – интериорна боя. Довършихме декорацията с ефектни дървени летви.
За подова настилка избрахме гранитогрес, който се почиства лесно и е достатъчно устойчив за целите на нашата домашна механа. Накрая обзаведохме с подходящи мебели, които този път избрахме да бъдат от масивна дървесина, за да придадем едновременно уникално и традиционно звучене на помещението.












Баня с душкабина – система за лепене на плочка върху плочка





Как да си направим:

Кухни

Спални

Хол

Баня

Механа у дома





Архив:

Декември 2009

Ноемри 2009

Октомври 2009





Категории

Обзавеждане

Външно строителство

Вътрешно стройтелство





Други:

Ремонт на кабинет

Обособяване на различни зони в едно помещение

декорация на коридор





Отвън

Барбекю в двора









За добрите резултати в банята освен качествени материали е необходимо и много точно спазване на технологията и последователността на полагане на продуктите, обединени в системи. Стоителството представлява интерес за много мъже но и също и http://www.sexshop.bg/index.php/naduvaemi-kukli.html
Стената на душ кабината трябва да бъде изградена от влагоустойчиви материали – ние използвахме специално импрегниран срещу влага гипскартон. Фугирането също трябва да се извърши с влагоустойчиви материали.
Сигурно ви се е случвало да отложите ремонта на банята, уплашени от многобройните чували с отпадъци, които биха се образували при къртенето на старите плочки. Ние ви предложихме начин и система за лепене на плочки върху стари керамични покрития или боя.
Чрез тестване на основата установихме нейната здравина след това грундирахме с подходящ грунд и хидроизолирахме.
Системата, включва и еластично лепило за лепене на керамични покрития върху стари плочки и бои.
Както не веднъж сме повтаряли, външният вид на банята до голяма степен зависи от фугата. Затова се доверихме на еластична фугираща смес с антибактериални съставки.
Стените, които останаха непокрити с плочки, боядисахме с боя, предназначена за www.sexshop.bg/index.php/naduvaemi-kukli.htmупотреба във влажни помещения, обогатена също с антибактериални съставки, възпрепятстващи образуването на мухъл и плесен.
Обзаведохме с подходящи - модерни и функционални мебели и санитарно оборудване.




Малкият Васил на снимки Най-малкият почитател на предаването, Васил, посети екипа по време на снимки и се включи активно в ремонтните дейности. За целта му беше ушит специален гащеризон на Мисия Моят Дом по негова мярка. мисия моят дом предаване по нова телевизия за стройтелсвто и архитектура както вътрешна така и външна гледайте по нова телевизия,бани,кухни,механи,всякакви помешения,хол,всекидневна,спалня,тоалетни,съвети за декорация на двора,барбекю








Тагове:   обзавеждане,   моя,   moq,   дом,   дизайн,   Моят,   мисия,   misia,


Гласувай:
0




1. deram - Брей много точно
19.01.2010 13:53
То като се правят промени в къщата трябва да са пълни, след като наредиш къщата трябва да си вземеш и някой друг аксесоар към домашните взаимоотношения. Сега хората са модерни, практични, то ако не се погрижеш за собственото си удоволствие кой друг ще го направи. :)
цитирай
2. анонимен - Строителни материали Ceresit
04.03.2011 13:30
Ceresit е водеща марка за строителни материали. Ceresit е световно известна марка с над 100-годишна история. Лепила за плочки • Фугиращи смеси и санитарни силикони • Хидроизолация • Шпакловки • Уплътнители • Топлоизолация • ПУ пяна • Интериорни бои • Саморазливни замазки • Индустриални подови покрития
http://www.ceresit.bg/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misiamoiatdom
Категория: Хоби
Прочетен: 23118
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930